1.9.2013

Pizzaa, me halutaan pizzaa!


Nykyään sana pizza saa päähän soimaan Liikkuvan Laulurepun Me halutaan pizzaa- laulun, ja se sopiikin mainiosti tämän aiheen tunnelmanvirittäjäksi.

Meidän Nipsu on tosi arka maistamaan uusia juttuja, mutta kun tuossa vieressä oli Kotipizza, poika tykkäsi niiden pizzoista. Kotitekoinen ei sen sijaan ole maistunut, kunnes yhtäkkiä viime viikolla Nipsu innostui syömään mun tonnikalapizzaa. Näin Instagramissa jonkun lapsen tekevän pizzaa erittäin kehittävän näköisesti, ja kun pizza sopii viikonloppukyläilijällekin, niin leipaistiin eilen sellaista.


Ensin kaulittiin pohja, jonka teen muuten Pastanjauhantaa-blogin reseptillä (joskus tosin käytän myös ruisjauhoja), on helppo ja takuuvarma!


Tomaattikastikkeen lusikoimista ja levittämistä... Käytetään tuossa usein valmista pastakastiketta, kun siinä on vähän murskaa enemmän makua.


Juustoo! Miehen mielestä se kuuluu alle, joten teemme näin. Tästä kuvasta huomaakin, että avustusta (ja kannustamista) tarvii lähinnä levittämisessä.


Jauhelihaa



Valmis pizza uuniin. Valitettavasti jauhelihapizza oli syöntiosuuden näkökulmasta virhe, eli vaihtui iltapuuroon... Ens kerralla sitten kalaa tai ihan vaan juustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti