16.9.2013

Piipunrassihommaa

Seuraa (huonon askartelijan) tunnustus: en ole ikinä tajunnut, mitä järkeä on piipunrassissa (en muista sitä askartelukauppanimeä). Se on rumaa, liimaantuu huonosti ja aika harvaan juttuun sitä voi edes käyttää. Kuten arvata saattaa, Pinterest muutti tämänkin. Yritin käyttää sitä värilajitteluun/helmien pujottamiseen, ja käytimme pätkiä keltaisessa tahmataideteoksessa. Tahmaseinää valmistellessa Nipsu nappasi piipunrassin ja ihmetteli sitä. Annoin hänelle Ikean muovilävikön ja tökkäsin piipunrassin siihen (idea jostain blogista joskus). Nipsu innostui.


Hommahan on melkein kuin pompompurkki. Jotain siis pujotetaan sisään pienestä aukosta, ja vanhemmista homma on hölmöläishommaa, mutta lapsi on liekeissä ja koukussa. Helppo ja nopea pikapikaidea, jonka voi tehdä noin vaan ilman etukäteisvalmisteluja.


Myöhemmin Nipsu kävi itse kurottamassa mun "ylemmästä askartelulaatikosta" koko pussin, purki sen lattialle, halusi lävikön ja pujotti jokaisen piipunrassin yksitellen. Oli muuten Nipsusta myös hauskaa nostaa lävikköä, kun sen alta pongahti taipunut pitkä piipunrassi.

Bonusidea: Näistä voisi askarrella oman värilajittelupurkkinsa kahvilakassiin.

2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä blogi täynnä hyviä ideoita :)!Ja tosiaan, se mikä aikuisesta voi olla tylsää, voi lapsesta olla ihan superkiva juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Onneksi maailma on ideoita pullollaan, joten kokeiltavaksi on hittejä ja huteja. :)

      Poista